2 Nov 2012

Sudah Cukup Sudah.


Assalamualaikum . Berhabuk,lumut,cicak dah beranak pinak kat dalam blog ni dahh . Haihh -,- Ntah bile la semangat nak BERblogging Ifi nak datang . Pejam celik pejam celik pejam pejam celik pejam pejam pejam celik dah nak habis sesi persekolahan 2012 kan ? Tinggal lagi 5 hari je lagi sebelum segalanya berakhir . Tingkatan 4. Yes Ifi tingkatan 4 . Rase sayu hati nak tinggalkan kawankawan seperjuangan *ayat macam budak form 5 yang nak blah dari sekolah* Ahh whatever , cume nak ucap GUDLUCK kepada 468,808 calon SPM bacth 1995 . Ehh bilangan tu Ifi main tibai bantai je tau . Jangan terpengaruh k . Hoho . 

NOTA KAKI KECIL 
Semoga Allah mempermudahkan urusan CALON SPM 2012 . Amin .

2 Budak Comel Lotte:

ejulz said...

gud luck for spm thn depan ye dik.. :)