21 Nov 2012

Macam Mana Nak Tingkatkan Followers Blog ?


Nak followers RAMAI ? Okay ni IFI ade SALAH satu CARAnya, Join semua group di bawah then share link blog korang dalam group-2 tersebut . Tweeet ! Kalau orang da follow tu korang follow la balik , barulah fair and lovely c(: 

Okay ni je yang IFI boleh senaraikan , sebab ini je yang IFI join . Untuk pengetahuan korang tuto ni IFI ade buat dekat blog lame IFI dulu . 

NOTA KAKI KECIL
Mase di blog lame dulu IFI amalkan care ni lah. 1hari boleh dapat 100 followers. TAPI KENE RAJIN !

20 Budak Comel Lotte:

SS said...

Wow! Banyaknyeee! Thanks for the info bebeh! ^.^

Syazrin Rayhan said...

Wah...menarik ney. Thnx sbb share :)

http ://malayastyle.blogspot.com/2012/11/windows-8-pro-full-version.html

Nurul Ain said...

byknye..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

sukakartun said...

best giler!!!tengs sbb share..dah lama cari group2 gini untuk promote blog..hope lepas join nanti folower akan bertambah..baru ada semangat nak berblog..ngeh3

AQu Mad said...

banyak nyaaaaaa .. heheeheh

Cikgu Fikri said...

wah.. byk giler..thanks share....

Mohd Rizaira said...

wow byk nye link...anyway thx for da info..

afifudinsohaini said...

nice..nak try masuk lah..

Fatin Sakinah said...

hai..thanx tau bg tips ni tp penat nak klik join group satu2 hehe...

Cik Fie said...

kalau boleh , tlg la tambah lagi nama2 group blogger kat fb :)

Anastasyea Aida said...

Zaman follower mungkin akan berakhir skrg Google Plus .. dah add ke ?

www.anastasyea.com

puan azah said...

Assalamualaikum wbt =) salam perkenalan dari saya =) sangat membantu info adik ni, In Shaa Allah saya amalkan =) dah follow beberapa suggestion yang di beri =)

Nurfara Hani said...

banyak nye.. huh!! dah join dah sikit.

Puteri Insyirah said...

bAnyaknya..samapi lenguh jari tekan join group'..hehhe..anyway thanks diq :)