3 Sep 2012

Merdeka + Raya + Born Day = Fantastic


Harini 3sept 2012 kan ? yess, ifi tahu korang tahu , cume ifi GEDIKGEDIK nak inform , sebab ade kaitan dengan tarikh esok ^^ , Now tengah countdown . Hey nak coretkan ni , haritu 31 OGOS 2012 we all semuakan cuti kan ? kan ? So budak-2 4Emas ni decided nak jalan raye la , so first pergi rumah syihan mak BELLA hantar, pastu pergi rumah Cikgu Kimia , Sir Azlan , wafiy , ain JALAN KAKI , so tired kot . Macam nak tercabut kuku kaki HAHA. Tapi pape pon enjoy sesangat (: Ni adela beberapa ULAS GAMBAR. 










Nota Kaki Kecil
Jangan ikut sebarang ejaan , ayat atau ape pun di dalam blog ini . Amaran ! HAHA

0 Budak Comel Lotte: