20 Jun 2012

Kegembiraan di sebalik Kekecewaan

Assalamualaikum dan hyee ,  Kalau korang kenal or ade add Ifi kat fb sure korang tahu dalam dua tiga hari ni aku update status pasal password blog aku yang aku dah lupakan . Sumpah aku tak boleh fikir , blurr nak mampus . Tak tahu nak buat ape lagi . Lagi sedih bile follower blog tu maken hari maken meningkat . Padehal aku dah tak active blog tu lagi . Haih now blog baru so aku nak mulakan kehidupan yang baru . Harap korang sukelah blog baru aku yang tersangat buruk ni . Pade sesape yang tak kenal Ifi lagi ni name dalam ic Ismah Firzanah Binti Ishamshah . Kenape short form Ifi ? Sebab I-Ismah F-Firzanah I-Ishamshah . Lahir pada 4 Sept 1996 , Budak pure science . Tak pandai mane tapi Alhamdulilah . Ni Blog Lame

7 Budak Comel Lotte:

//Chalkboard Stories said...

lawa header akak ismah .I Like it . Mulakan hidup baru dengan blog yang baru ok . Lagu blog best :)

syairahmohdanuar said...

eh tak buruk pon lah blog nie.sweet je :D sy pon dh lama tak update.nsb baik tak lupa pasword.hihi

nahunabila said...

eh cantik la belog ni. never mind, just keep continuing with ur new blog k. new blog, new life! hehe :D

Ismah Firzanah Ishamshah said...

//Chalkboard Stories haih puji hasil kerje sendiri ke lobak ?

Nur Farrah Izzati binti Yusri said...

Cantik blog kakak :)Haha . ntah cane lah boleh lupe pass blog eh . Klakar .. Hahaha . Anw , Selamat Maju Jaya ;D