23 Jun 2012

The Best Day Everr .

 
Hye Assalamualaikum  . Ehh bukan ke sepatutnya salam dulu then hye ? ahh nvm . Okay actually memang banyak bende Ifi nak story morry cherryy . Tapi taktahu nak story mane dulu , so setelah berfikir selama setengah saat, *cepatgileakufikir Ifi membuat keputusan untuk story pasal Kem yang ifi hadiri 13-15 Jun 2012 .
Ifi taknak citer tentang jadual dia ke hape ke , just nak cakap yang KEM NI BEST GILA . Ohh lupa pulak , ni KURSUS KEPIMPINAN PENGAWAS SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH PERINGKAT NEGERI MELAKA TAHUN 2012 at Samudera Bidara Resort, Tg. Bidara, Melaka. Satu sekolah hanya menghantar seorang sahaja wakil then you know what AKULAHORANGNYA haha . Mule-2 cuak beb , ifi sorang je pergi . Mane nak tibai kawan ? then yang best nye kan , kat sane Ifi jumpe ramai membe ahh . Budak-2 kat sane memang sporting habis wa cakap lu :) Satu bilik 4 orang , ni ha roomate ifi .
Siti Hasmah Daud IV 
Siti Hasmah Daud
Eisya Whootwhoot  
Eisya Whootwhoot 
Nurul Aini
Lagi sorang ? Ifi laaa . Okay mule-2 ifi igt dieorang ni pendiam bile masuk bilik haha amek kau macam makjemah sorang-2 . Then 13 hb , rabu petang kiteorang dibahagi-2kan kumpulan . K , satu group 9 orang . Bdak-2 group ifi bestt , tak gaduh semua okay . nak kenal ? k , Syafiq (captain) Hadi , Tan, Seng , Nani , Hanim , Ain , Mad Noor , Ifi .
Then korang kene amek nota ni , pade khamis malam , group ifi kene menari Ahhh shit . First time seyh , Tarian Sumazau pulak tuh . makk aii rase nak lari balik uma je weyh . Ifi memang kayu lah -,-
Tapi i'll try my best . Then mase nak balik tuh ade bagi-2 hadiah then know what group kiteorang numbe 5 .


NOTA KAKI KECIL 
yeah ni jela gambar yang kami ade , sebab ifi takbawak fone .
Korang the best aku sayang korang lahhhh <3

2 Budak Comel Lotte: