4 Jan 2013

Hanya Mampu Tersenyum

Hai hai hai ^^ gambar di atas aku screen capture dari blog lama aku yang tak boleh nak sign in tu , baru bace comment ni tadi dari AINI SHAHRONI .
Actually aku tatau macam mane nak inform pade semue orang yang dah follow blog sosweetgurls.blogspot.com tu yang aku dah tak active lagi sebab aku memang dah tak boleh buat pape .
Korang tengok gambar bawah ni pulak , ramaikan followers blog sosweetgurls.blogspot.com . Blog ni bile la pulak nak ramai cenggitu. Sedih tau tau  . Tapi ape boleh buat redha jela . Sorry guys aku memang dah tak active blog sosweetgurls.blogspot.com 


Nota Kaki Kecil 
Hope korang support blog baru aku ni . Thanks Tata .
#1st week sekolah tapi esok dah ade extra class . OHSEM

3 Budak Comel Lotte:

Husna Humairah said...

saya share banner akak kat sini http://milikhusnahumairah.blogspot.com/p/banner-others.html :D share banner sy jgk kalau nak.

Syazrin Rayhan said...

Assalamualaikum, jom join segmen ney. Kalau menang boleh dapat rm100

http://awanflufy.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Ieyra Ghani said...

done follow..jemput join http://bunnybablooo.blogspot.com/2013/01/2013-new-year-giveaway-by-ieyra-and-anis.html

and exchange banner bila awk dh followback?