3 Dec 2012

Pening PENTING !


Hai pembace blog ! *Lambai Tangan* Sihat ? Lately ni IFI buzy sikit. Sikit jela . So dah lama jari ni tak menaip di kotak komentar korang . So, harini IFI seriusly dari hati ke jari nak tahu WHICH ONE ? Yang mana SATU ? Actually kalau dalam Islam untuk buat pilihan kite disarankan menunaikan solat istikharah untuk memohon petunjuk di antara dua pilihan . Tapi IFI rase bab ni takperlu kot nak solat istikharah. 
Okay, serius malas nak merapu kerapu garfu sebab IFI tahu korang malas nak bace kan . 
Ini soalan IFI , bagi korang antara FOLLOWER BLOG @ PENGOMENTAR mana satu lebih penting ? Bagi IFI actually IFI suka orang comment dari orang follow , sebab kebanyakkan follower akan datang FOLLOW then blah begitu sahaja . IFI suka kalau orang comment entry IFI , sebab takdelah rase yang kite ni tulis syok sendiri kan, lagi lagi kalau entry mintak pendapat macam ni. 
So, now IFI nak tahu yang mane korang rase lebih penting ? 
Comment please 

NOTA KAKI KECIL
Tahniah skuad bolasepak malaysia menang 2-0 haritu.

1 Budak Comel Lotte:

Phat said...

phat x kisah sgt pun janji dpt coretkan sesuatu kat blog hehe