24 Dec 2012

It's Teenage Life

9BELAS DISEMBER 2RIBU2BELAS-RABU.
KAMI=Aku,Zanie,Syera,Bella,Hadi&Paan dah pergi merayau merayau di sekitar Bandar Hilir Melaka . Tapi takdelah jauh mane kiteorang rayau . Just dekat area-2 muzium yang banyak gilo tourist , Dataran Pahlawan Melaka Megamall & Mahkota Parade . 
Gadis-2 yang ayuuuuu ^^

Ismah,Zanie,Hadi,Paan

Weeee

Berehat sebentar bersama cloud 9



Nice kan ? kan ?




Makang !

Nak pergi MP

Bola masuk longkang -,- Tapi aku HAPPY . sebab zanie punye bola.

Sila fokus pada nama aku , ISMAH
Kire hebat la kan, utk aku yang 1st time -,-

 Paan,Hadi,Ismah,Zanie,Syera

*Bosan time*

Memule sampai je dah penat , seriously , Sebab Hadi & Paan dah sampai awal gile. So dieorang tunggu kiteorang si gadis-2 ni sampai. Dieorang inform kat aku dieorang tunggu kat tangge . Sampai-2 je sane aku tengok sambil qalbu aku berkate "Macam banyak je tangge kat sini harini" . Haha , seriuosly aku jarang dan takbiase langsung dengan tempat-2 macam ni . Sampai sesat uollss . Hadi cakap die tunggu kat tangge kan, disebabkan aku tatau tangge mane satu yang die maksudkan , aku pun call la die . 

Takmampu ku terbang tanpamu ku lemah jauh dari cintamu*CRT Hadi. 
Ismah-"Hello weyy kau kat mane ?" 
Hadi-"Tangge lah" 
Ismah-"Yang mane satu?" 
Hadi-"Kau kat mane?" 
Ismah-"Aku dekat CARPARK
Hadi-"k k aku pergi sana"

Aku tunggu punye tunggu batang hidung si Hadi n Paan tak gak aku nampak . Adekah aku rabun ? -,-
Aku pun call lagi .
Ismah-Kau dekat mane ni ? 
Hadi-Dekat KAPAL la, kau mane ? taknampak pun ?
Ismah-Errr kapal mane pulak dahh . Aku betul-2 dekat pintu masuk muzium dah ni
Hadi-Ehhhhh , tadi kau kate kau dekat KAPAL
Ismah-Aku cakap aku dekat CARPARK bukan KAPAL

Last-2 bile makeup aku dah cair, aku jumpe jugak mamat dueorang ni . Fuhhh penat gile, then teros lambai tangan then beli tiket masuk muzium . Dahtu jalan-2 , snap-2 gambar , makan , solat zohor , bowling , solat asar , lepak , balik .
Lepas dah jalan-2 masuk macam-2 muzium tengok sejarah silam nenek moyang kite dulu , perut masing-2 dah main lagu dangdut . So we decide nak makan dekat foodcourt dekat DP tu , macam aku cakapkan tadi kiteorang agak kekok dengan tempat ni, sebab jarang datang . So kawan aku yang GIGI BESI tu cakap die tahu , then die ajak masuk DP ronda punye ronda sampai kaki melecet foodcourt langsung takjumpa. Last-2 keluar tanye makcik guard . Lagi hampeh, die tatau -,- APTB makcik tu. 
Bile semue dah mengamuk kepenatan dan kepanasan AKU memberanikan diri tunjuk jalan ke foodcourt . Actually dari awal aku dah cakap lalu sini , kawan aku yang GIGI BESI tu cakap bukan . Bengang aku tatau tahap ape waktu tu, Panas je aku dengan si GIGI tuh. Haha apepun best :) 

NOTA KAKI KECIL
Walaupun penat, aku enjoy sangat keluar dengan korang. Thanks temankan aku . ILYA

3 Budak Comel Lotte:

Anisa Anuar said...

best nye jejalan dgn member2...

Amy Hana said...

Pakai tudung purple . sejibik macam kawan saye sekolah lama :P lol